Fekete párduc

Legalább egy 80-100 kiló körüli állat pusztíthatott Zana Viktor gazda Kiskunfélegyháza és Bugac között fekvő tanyáján. Fekete színű nagymacskát rögzített mozgás közben egy kamera egy Kiskunhalas határában zajló építkezés közelében.


Pin By On It S History Now Animals History Panther

Rossz hírt kaptak a budapesti autósok Mától komoly változások jönnek Oda kell figyelniük a budapesti autósoknak ugyanis a mai.

. Ezt a mutációt a fekete pigment túltengése okozza a narancssárga pigment ellenében. Az ólban és a tóban is elpusztult birkák voltak. Fekete párduc tartja rettegésben a kiskunhalasiakat Újabb információk derültek ki a vadállattal kapcsolatban.

Egy kiskunfélegyházi gazda Facebook-ra töltött fel fotókat nyolc báránytetemről amelyet többek véleménye szerint a vidéken kóborló fekete párduc téphetett szét. Kérnek mindenkit hogy senki se próbálja befogni sarokba szorítani a párducot. Közölték azt is hogy a videót elemezve az elsődleges vizsgálatok alapján a felvétel valódi.

Nyolc áldozatát téphette szét a fekete párduc amit hetek óta hiába keresnek a helyi hatóságok. Mint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében írja a felvételeket megvizsgálták az elemzések alapján valódiak a szakemberek véleményei alapján egy fekete párduc lehet azokon amely kutya macska kecske méretű állatokkal. Ezúttal Kecskemétem tűnt fel a szökött fekete párduc.

Továbbra is égnek a vonalak Kiskunhalason ahol alig két hete feltehetően egy fekete párduc osont a város keleti részén majd úgy tűnt el a bozótban mint a kámforVolt aki tanyáján vélte látni a nagymacskát mások az erdős területek közelében de a keresett állathoz konkrétan nem lehetett kötni az eseteket. Mint arról korábban mi is beszámoltunk Kiskunhalas polgármestere szombaton közzétett egy térfigyelő kamera által rögzített videót amin az látszik hogy a város. Fekete párduc lehet azon a Kiskunhalason készített felvételen amelyen egy nagytestű macskaféle látható - közölte szerdán a rendőrség és arra figyelmeztet hogy senki ne próbálja befogni sarokba szorítani az állatot.

Rendõrség veszély kiskunhalas fekete párduc vadmacska. Az elsődleges vizsgálatok szerint valódi az a felvétel amely Kiskunhalasnál készült a múlt hét közepén és egy nagymacskának tűnő fekete állat látható rajtaA szakemberek véleménye szerint egy fekete párduc lehet a videón közölte a rendőrség. Fekete párduc lehet azon a Kiskunhalason készített felvételen amelyen egy nagytestű macskaféle látható közölte szerdán a rendőrség és arra figyelmeztet hogy senki ne próbálja befogni sarokba szorítani az állatot.

15m Followers 5 Following 452 Posts - See Instagram photos and videos from Black Panther blackpanther. A videót a város polgármestere tette közzé és azóta szakértők is ellenőriztékMegállapították hogy a videó nem manipulált nem CGI-vel került oda a nagymacska sőt azt is biztosnak vélik hogy egy fekete párduc látható a felvételen írja a Telex. Kutya macska és kecske méretű jószágokra vadászik.

A fekete párduc melanózisos leopárd. A hatóság szerint a felvétel közzététele óta több bejelentést kaptak amelyek közül azonban csak egyet. A fekete párduc nyomai Fotó.

A veszélyes állatról készült videót elemző szakértőknek sikerült megállapítaniuk hogy a felvétel valódi és azon tényleg egy fekete párduc látható. Kecskeméten és Kiskunhalason is felbukkant már az állat most pedig Kiskunfélegyházán bukkanhattak a. Egy fekete színű nagymacskát rögzített egy kamera egy Kiskunhalas határában zajló építkezés közelében.

Újabb fejlemények érkeztek a múlt szerdán Kiskunhalason látott fekete nagymacska kapcsán. A szakértő elmondta hogy a ragadozó milyen állatokkal táplálkozik. A rendőrségre a videó közzététele óta több bejelentés is érkezett azonban azok közül csak egyet lehetett a keresett állathoz kötni.

Egy nagy testű kóborkutya de akár a fekete párduc is lehet a támadó. Fekete párduc lehet azon a Kiskunhalason készített felvételen amelyen egy nagytestű macskaféle látható - közölte szerdán a rendőrség és arra figyelmeztet hogy senki ne próbálja befogni sarokba szorítani az állatot. A helyiek háromszor is látták a veszedelmes nagymacskát.

Ez merőben fekete bundát eredményez habár a fekete párduc pettyei bizonyos részeken még kivehetők mivel a pigmentek mennyisége eltérő a mintázatban és a fekete alapszínben. A ragadozót nem találták meg de valószínűleg az ő nyomait látták a helyszínen. Ezenfelül a szakemberek véleményei alapján egy fekete párduc lehet a felvételen.

Most Kecskeméten riogatott a fekete párduc Videó.


Fekete Parduc Gatinhos Animal Espiritual Animais


Pin By Ani Witch Von Tepes On Fekete Parduc Big Animals Beautiful Cats Wild Cats


Image Result For Fekete Parduc Kepek Big Cats Art Animal Spirit Guides Wild Cats


Pin On Vadonelo Allatok


Pin On Schwar


Fekete Parduc Allat Google Kereses Panther Black Panther Feline


Fekete Parduc Hatterkep Letoltese Ingyen Hatterkep Panther Black Jaguar Cat Feline


Szimbolumok Allatszimbolumok Parduc Fekete Parduc Black Panther Panther Wild Cats


Fekete Parduc Kepek Google Search Leopard Pictures Animals Panther


Hatterkepek Faanyag Parduc Ragadozo Fekvo Elovilag Fekete Parduc Panthere Noire Animal Jaguar Panthere


Black Is Beauty Animals Beautiful Majestic Animals Animals


Fekete Parduc Kepek Google Search Big Cats Black Jaguar Wild Cats


Szimbolumok Allatszimbolumok Parduc Fekete Parduc Panther Jaguar Animals


Fekete Parduc Kepek Google Search Animais Tigre Filhote Onca


Fekete Parduc Falmatrica Dekormatricak Falmatrica Webaruha Black Panther Tattoo Panther Tattoo Car Stickers


Pin On Fekete Parduc


Pin On Wildlife


Fekete Parduc Kepek Google Search Black Panther Panther Animals


Fekete Parduc Kepek Google Search Wild Animals Pictures Animals Wild Baby Animals

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel